Bun venit pe Forumul Andrei

Daca vezi aceasta pagina inseamna ca nu ai cont sau nu esti logat.
Daca doresti doar sa vizualizezi forumul poti apasa pe "x-ul" din dreapta si acesta imagine nu va mai fi afisata.

Pentru o vizualizare cat mai buna a acestui forum recomandam
8
Va uram o zi buna in continuare si o navigare cat mai placuta pe acest forum !


   
AcasaSustineFAQInregistrareConectareCautareCalendar
TwitterAplicații interesante GOOGLE pe care puțini le cunosc

Navigare :: Informatii pe domenii :: Soft :: IT :: Networking & Internet
AutorMesaj
 nick
nick
Rang: Administrator


MesajSubiect: Aplicații interesante GOOGLE pe care puțini le cunosc Sam Mar 24, 2012 9:38 pm  
Google Moon
Similar aplicației Google Maps, Google Moon afișează imagini de pe Lună, obținute prin intermediu sateliților. Mai mult, pasionații de astronomie pot să viziteze zonele de pe satelitul natural al Pământului, în care au aterizat misiunile Apollo. Chiar dacă aflați de abia acum despre această aplicație, să știți că este disponibilă din 2005.
Google Sketch Up
O aplicație foarte interesantă pentru cei care vor să își contruiască o casă, vor să o renoveze pe cea pe care o au sau pur și simplu au chef să-și piardă vremea jucându-se de-a arhitecții sau de-a designerii. Google Sketch Up, aplicație care poate fi descărcată gratuit de aici te ajută să construiești sau să modifici, într-o variatnă 3D o întreagă locuință sau doar o cameră sau un obiect de mobilier.
Google Books
Îți place să citești și ai vrtea să ai în față o carte "pe bune", să o simți așa cum e ea, veche, eventual cu notițe pe margine, făcute de alți cititori care au împrumutat-o de la librărie? Chiar dacă nu vei avea cartea, practic, în mână, poți să te apropi de senzația respectivă cu ajutorul Google Book. Aici cauți cărți pe care, în mare parte, le poți citit online. Și sunt cărți reale, scanate. Ba unele au și notițele despre care vorbeam anterior.
Google Trends
Tot pentru pasionații de cuvinte, Google Trends este o aplicașie interesantă, care te ajută să afli de câte ori a apărut online un anumit cuvânt sau chiar o sintagmă, de câte ori a fost căutat, cât succes are și poți chiar să compari diverse cuvinte pentru a vedea care e folosit mai des și dacă e "la modă" sau nu.
Google Alerts
Vrei să fii primul care află când apare următoarea știre despre... alegerile din SUA, Paris Hilton sau Mihail Boldea? Vrei să știi când și cine îți menționează numele online? Apelează la Google Alerts. Stabilește să primești câte o alertă când e menționat online un anumit cuvânt sau o sintagmă, dacă să primești un email imediat sau o dată la trei zile, o dată pe săptămână sau chiar mai rar și nu mai trebuie să stai să cauți mereu cu Google Search și să ordonezi rezultatele după ordinea apariției, pentru că vei fi alertat în mod automat.


Sursa:libertatea.ro

*Scrie romaneste
*Sterg mesajele inutile sau scrise cu CAPS
*Nu fa spam
*Linkurile relevante în context sunt binevenite.

Transferul se face din contul dumnevoastra de Paypal
Copyright © 2008-2014 Forumul Andrei. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii
Aspect creat si codat de Alexandru Miron & Nick

.