Bun venit pe Forumul Andrei

Daca vezi aceasta pagina inseamna ca nu ai cont sau nu esti logat.
Daca doresti doar sa vizualizezi forumul poti apasa pe "x-ul" din dreapta si acesta imagine nu va mai fi afisata.

Pentru o vizualizare cat mai buna a acestui forum recomandam
8
Va uram o zi buna in continuare si o navigare cat mai placuta pe acest forum !


   
AcasaSustineFAQInregistrareConectareCautareCalendar
TwitterÎnjurăturile pe internet ar putea fi interzise prin lege

Navigare :: Informatii pe domenii :: Soft :: IT :: Networking & Internet
AutorMesaj
 nick
nick
Rang: Administrator


MesajSubiect: Înjurăturile pe internet ar putea fi interzise prin lege Sam Aug 21, 2010 10:44 pm  
Senatoarea PSD Lia Olguța Vasilescu vrea să inițieze o lege prin care să fie înființată o structură care să monitorizeze conținutul de pe internet și care să impună moderarea înjurăturilor, amenințărilor și obscenităților ce apar adesea spre exemplu pe forumurile agențiilor de știri, site-urile de presă.


Înjurăturile, obscenitățile, amenințările ar putea deveni o amintire pe internet. Cel puțin asta își dorește senatoarea social-democrată, Lia Olguța Vasilescu, cea care își dorește să inițieze un proiect de lege prin care asemenea practici extrem de frecvente pe site-urile agențiilor de știri, televiziunilor și ziarelor, blogurilor, să fie sancționate sau curmate. Prin moderare. Olguța Vasilescu se gândește să pună această misiune pe umerii CNA.

„Nu mă gândesc neapărat la CNA, pentru că am văzut cu domnul Varujan Pambuccian nu dorește să fie implicat CNA. Vom adopta un pachet legislativ mai vast. Internetul este necesar să existe o anumită reglementare. Problema nu e experiența mea. Experiența mea e una a tuturor femeilor din politică. Am primit amenințări la adresa copilului meu și nu sunt singura. Țin foarte mult la protejarea copiilor. Am fost foarte surprinsă să aflu că pe site-ul celei mai importante agenții de știri sunt obscenități. Chiar a venit nepoata mea recent la mine și m-a întrebat ce înseamnă nu știu ce obscenitate pe care o citise în subsolul unei știri despre mine. Trebuie să ne gândim în primul rând la protejarea copiilor. Ideea unei legi a pornit și de la discuții cu mai mulți jurnaliști, care mi-au cerut un asemenea proiect”, spune Olguța Vasilescu.

Sursa: realitatea

*Scrie romaneste
*Sterg mesajele inutile sau scrise cu CAPS
*Nu fa spam
*Linkurile relevante în context sunt binevenite.

Transferul se face din contul dumnevoastra de Paypal
Copyright © 2008-2014 Forumul Andrei. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii
Aspect creat si codat de Alexandru Miron & Nick

.